Christian Holm Barenfeld

Häpnandsväckande struntkampanj från Systembolaget

Systembolagets vd Magdalena Gerger genomför just nu en politisk kampanj på skattebetalarnas bekostnad? Det finns olika politiska uppfattningar om huruvida vi ska tillåta gårdsförsäljning eller ej.

Det är dock inte Systembolagets, som statligt monopolbolags, roll att bränna miljoner på att sköta regeringens debatterande. Att statliga myndigheter eller statliga företag gör sig till politiska spelar åt det ena eller det andra hållet är helt enkelt oacceptabelt. I det aktuella fallet är Magdalena Gergers kampanj och uttalanden häpnadsväckande och fylld av struntprat!

Jag är för gårdsförsäljning och Magdalena Greger kommer att få en kopia av min motion i denna fråga. Jag har lagt motioner om detta även tidigare i riksdagen. Via denna länk kan du se motion jag och kollegan Margareta Cederfeldt lade i ämnet förra året.


Senaste inläggen.
Veterandagen. 29 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop