Christian Holm Barenfeld

Löfven den enda som inte visste?

Säkerhetsskandalen på Transportsstyrelsen, det s k Transportgate, kryper allt närmare statsminister Stefan Löfven. Nu har det uppdagats att Stefan Löfvens statssekreterare Emma Lennartsson fått mer information än vad hon tidigare medgett. Frågan är vad som nu händer, men tror att detta kan vara inledningen på fortsättningen av vad som kommer prägla en stor del av svensk politik framåt.

Först visste nästan ingen någonting, men med tiden visar det sig att allt fler visste mycket mer. Nu alltså även statsministerns närmaste medarbetare. Frågan är ju nu hur ovetande statsministern faktiskt har varit.

Att statsråden Anders Ygeman och Anna Johansson fick sparken nyligen blir bevisat allt mer korrekt. Likaså att försvarsminister Peter Hultqvist ska göra detsamma. För detta måste dock riksdagen återsamlas. Frågan är nu hur länge statsminister Stefan Löfven kommer sitta kvar.

Med största sannolikhet är inte det sista sagt i denna fråga.


Senaste inläggen.
Veterandagen. 29 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop