Christian Holm Barenfeld

Tranportgate växer vidare


Förra veckan tvingades de två socialdemokratiska ministrarna Anders Ygeman och Anna Johansson att avgå då de inte skött sitt uppdrag som de borde har gjort och inte tagit det ansvar de skulle. 
Misstroendekrav kvarstår från oss moderater och den övriga Alliansen även vad gäller försvarsminister Peter Hultqvist på samma grunder. Även Sverigedemokraterna har meddelat att de stödjer misstroendet.

Det blir dessvärre allt tydligare att regeringen inte har koll på situationen och riksdagens konstitutionsutskott ska även kontrollera statsministerns agerande och givet vad som framkommer där får vi se vilka åtgärder som krävs därefter.

Kollegan Hans Wallmark (M) uttalar sig i dag och riktar ytterligare kritik mot regering från oss moderater då ny information om ytterligare bristande koll på läget framkommer.

Regeringen lämnar fortsatt mycket att önska, även i denna fråga.

Lite intressant i hela eländet är ju att Vänsterpartiet som försöker skylla regeringens brister på privatiseringar och outsourcing sägs ha lagt hela sitt medlemsregister och it-supporten hos amerikanska bolag. Dubbelmoral förekommer ofta och att leva som man lär är tydligen inte så enkelt för vänstern.


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop