Christian Holm Barenfeld

Regeringen har bokstavligen lyckats sälja ut Sverige!


Regeringen och dess stödparti, Vänsterpartiet, har kritiserat så väl Alliansen som valfrihet och privata initiativ inom välfärden.

Nu har densamma regeringen genom inkompetent agerande bokstavligen lyckats sälja ut i det närmaste hela Sverige. Uppgifter har läckt ut som gjorde att länder i Östeuropa kunde spåra personer med skyddad identitet, bepansrade fordon, efterlysta fordon och var och när värdetransportbilar kör. Uppgifter om hela Sveriges militära fordonsregister har enligt uppgifter läckt ut.

Transportstyrelsens upphandling har tveklöst varit helt oacceptabel och trots varningssignaler och påpekanden har regeringen undanlåtit att agera och inte heller informerat oppositionen. 

Detta är en sorgerlig och allvarlig praktskandal av enorma proportioner. Ansvariga statsråd har inte agerat och den ytterst ansvariga, statsminister Stefan Löfven, har varit helt tyst. Kanske har han semester? Men i ett sådant här läge kan inte statsministern gömma sig bakom andra skotträdda statsråd. Här krävs ett ledarskap som vare sig statsminister Löfven eller övriga regeringen tidigare har uppvisat.

Tiden för röd avgång bör komma allt närmare!


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop