Carin Coach
Etikett. känsla

Självförtroende, våren och …

IMG_4520

Mitt foto av tidningssidan blev sissådär. Hoppas du kan läsa i riktiga tidningen. Idag har jag haft osis med att ladda upp bilderna här, så formatet blir i minsta laget. Känslan når förhoppningsvis igenom både text och bild!

Tänk vi hade så roligt i lördags på mässan, Råsapå turné. Energin från dagen sitter kvar ännu.
NWT, Nya Wermlands tidningen var på plats och fångade oss i starten. Då låg mycket framför, modevisning, styling och coaching. Ååh, så roligt, lyxigt och kul!

Längre fram tror jag att Jennifer och jag kommer att kunna berätta lite mer om hur övningar som; Tårtan, Kalle Anka, Glaset och Flygplanet gjorde sådan nytta. Jennifer var en av dem som fick chansen att under lördagen bli ”omgjord” i programpunkten: ”Min nya stil”. Hon bländade alla och blev så otroligt snygg i kläder, stil, hår, makeup, smycken och så säker på scenen att publiken tappade hakan – inte minst undertecknad. Wow! Feminint med rockigt riv i! 🙂

Det hände så mycket samtidigt så det är en utmaning att hinna få med allt. Till exempel ville jag berätta om hur vi kvinnfolk, som var aktiva på mässan, har vävt ihop verksamheter. Det handlar om hur vi skapar samarbeten och hjälps åt. Det vill jag berätta mer om en annan dag. Alla som driver verksamhet känner till det där – hur viktigt det är att öppna för varandra. Det är något som behövs i hela samhället idag – viljan att fixa till lite och göra fint.

img_4469.jpg

Jag vill också hinna säga VÄLKOMMEN i mitt VÅRRUSLAG! Den 17 maj i Karlstad är det motionslopp för kvinnor, 5 km. Kolla in fotona i dagens blogg, så ser du hur jag håller i ett infoblad. Jag kommer att berätta mer om det här i blogg och på sociala medier – så håll utkik. Redan i eftermiddag smider vi planer för hur laget kan ta form. När vi får ihop 6 personer så bjuds vi på picknick av COOP efteråt. Vi sitter på filt och softar efteråt – äter och dricker av det goda. Alla tar sig runt i sin utvalda takt, gå, jogga eller spring. Det enda som behövs är din vilja att själv anmäla dig till loppet, ställa upp i din takt och landa på filten. – Du kommer säkert före mig. Jag är verkligen inte ”snabbast i stan”, glöm det!

Vad kan det ge dig?

 1. Nya kontakter
 2. Ny motivation för motion
 3. Nytt mål för din motion
 4. Inspiration och kraft från medsystrar
 5. Rolig upplevelse och mycket, mycket mer…

Jag håller tummar och tår för att härliga Jennifer och halva Filipstad kommer ner till Vårruset den 17 maj. Jennifer har ett helt innebandylag i bakfickan och tänk va kul om de vill hänga på! Välkomna ni som kan och vill, ja just du – du som läser och kan komma 17/5.

Ps. Jag vet att det är en sak och säga – Yes, vad kul – jag kommer. Det är en annan sak att det verkligen blir så att vi ses där. Det är därför jag i min roll som Ambassadör för Vårruset tar i nere ifrån tårna och säger: Välkommen! Jag ska försöka att bjuda med så många jag kan. Utgångsläget är – på en höft! Alltså det här är en rolig grej där vi samlas kring kvinnors hälsa och motion och gestaltar vår rörelseenergi genom Vårruset! 😀

Hör av dig via mejl till mig om du är intresserad. Du får mer info efterhand, vad jag menar med ”på en höft”. Jag har planer på att skapa en sluten FB grupp där vi kan snackas vid om allt praktiskt. Du som vill kommer att få all den info du behöver för att ta beslut om att anmäla dig. Nr 1 är ditt intresse och din vilja. Du kan alltid fråga! Jag försöker svara.

/Carin Coach

#blogg100

 

 

Vasaloppet, del 2 Mål och start…

Vasaloppets målgång: I fäders spår – för framtids segrar
Så står det när man går i mål i Mora. Kanske är du en av dem som just nu känner i kroppen att du har gjort just det – gått i mål!

Gått i mål med din träning, satsning och utmaning. Igår bloggade jag om vad segraren sa vid målgången. Hans vältränade kropp hade strejkat och den 5 mars på söndagens morgon var han tveksam inför loppet.

Hela hans, John Kristian Dahls, resonemang väckte associationer och minnen inom mig. Ett minne som jag dagligen relaterar till och bär inom mig. Det hänger ihop med Einsteins relativitetsteori – överförd på mänskligt beteende. Håll i dig nu för det blir känslomässigt på en microsekund när ljudet av det ödesmättade budskapet ganska entonigt kommer genom luftvågorna: ”Min far körde ett Vasalopp varje dag, han blev sjuk i polio när han var 19 år”.

Vad vill jag säga med det här tro? Fundera på vad du tror att jag menar, så kommer jag att berätta mer i nästa blogginlägg nr 3 på temat Vasalopp. Här kan du läsa inlägg nr 1/3 om du vill. #Blogg100 är ju igång vilket betyder: blogga hundra dagar i rad. Så började det här i NWT-bloggen för många år sedan – jag fortsatte av bara farten! 🙂

IMG_4264[1]

En ros i isen för all fantastisk kraft, all energi…

Ps. Kom med tips om vad du vill att jag ska blogga om! Mejla mig gärna förslag på vad du vill ha skildrat, beskrivet carincoach@gmail.com. Vi står i kontakt innan jag publicerar något.

/Carin Coach

Vinnarna får sitt välförtjänta pris! COACHEE AWARDS

Kära Du som läser! För att få sammanhang i det här blogginlägget behöver du läsa den här bloggen först: http://www.carincoach.se/and-the-winner-is/and-the-winner-is/

Här kommer ett bildregn från eftermiddagen och dagens mysiga häng med VINNARNA, de skickliga pedagogerna som genomförde arbetet och som nu får sitt pris: Blommor och vackert Diplom. Eleverna är så klart också VINNARE som gjorde sin del av jobbet. Nu har de hunnit gå ur högstadiet, så vem vet om vi lyckas samla in alla och…

img_28331

Ho, ho – är det nå´n här som kan ta kort på oss tre? Nä hä ingen här just nu, okey vi får köra en selfie! 

img_28371

Språkfröken dök upp och var suverän med att fånga oss på kort där vi pratade, fikade och skrattade! Till vänster i bild Annica Nyberg, CC i mitten och till höger Åsa Molander.

 

 

 

 

img_28251

Det fina Diplomet med motiveringen som tål att läsas om och om igen. Den belyser värdet av vinnarnas gärning eleverna och deras lärare och mentorer. Vi talade om resultaten igen och jag har skrivit om dem i min andra bok PLUSPOLEN. Mentor Åsa säger eftertänksamt: Ja-a alla elever blev godkända, de kom in på sina förstahandsval i gymnasiet, men det som är mest fantastiskt var att vi hade 0 % ogiltig frånvaro i åk 9. Är du intresserad av att höra om hur vi arbetade för att nå dessa resultat så är du varmt välkommen att kontakta mig. Vi hade totalt 10 timmar på 3 högstadieår – så hur gjorde vi? Hur skulle din verksamhet kunna dra nytta av dessa metoder och tekniker? Varmt Välkommen – jag berättar gärna! Carin Coach 

Hej, nu på torsdag … Kom!

Hej, redan nu på torsdag är det dags!

 1. Har du frilagt tid för Företagssalongen kl 11 – 16 med fri entré, mingel, utställare och 20 min föreläsningar?
 2. Det hela pågår i Karlstad, närmare bestämt på ELITE Stadshotellet och vädret verkar lova sol!
 3. Om du har 1&2 på plats i kalendern så tipsar jag dig om att boka din stol på min föreläsning 12:20 – 12:40.

img_2256.jpg

Mitt tema är Kropp & Knopp i balans – hur får vi ihop vår arbetsvardag?

 1. Hur gör vi på riktigt, så att både kropp, själ och hjärta hänger med?
 2. Jag har hämtat nyckeln till kassaskåpet… mot slutet av min workshop så …
 3. Boka din stol genom att mejla mig på carincoach@gmail.com 

Varmt Välkommen!

/Carin Coach 

Sommarfeeling… eller…

När rosorna ligger för dina fötter…

…eller när känslan lurar i vassen

Då, som på fotona här ovan, är sommarkänslan där, ofta automatiskt. En del av oss har börjat jobba och vid ett av dagens alla spännande möten var några av oss rörande överens om att det känns ”lättare” att gå in och jobba när vädret visar en bistrare sida. Som alla upplevelser, känslor, minnen och tankar så är de unika och individuella.

Vilken är din känsla för din sommar 2016? Vill du få ett litet, jag menar verkligen litet, smakprov på hur coaching fungerar så tipsar jag dig om att klicka här.

Det som händer är att du kommer till Mynewsdesk och där finns en miniserie på två artiklar publicerade av undertecknad. Jag sitter med i ICF Swedens redaktionsråd för International Coach Federation. Vi som är anslutna till ICF arbetar enligt strikta regler för att garantera kvalitén på coachingen. Det gäller bland annat etik, sekretess  och att coachen behärskar de 11 kärnkompetenserna. Lite längre ner kommer en annan länk och …

Idag har jag verkligen ett hett tips till dig som är nyfiken på utveckling. Klicka här och börja följa oss, ICF Sweden, på Mynewsdesk. Det fiffiga är att du får ett mejl rakt i din inkorg, när en ny artikel publicerats. Vi levererar en artikel i månaden med olika belysning på vad professionell coaching är för något. Vi berättar mer om hur det funkar, nyttan med coaching och resultaten. När du börjar följa oss så serveras alltså nyheterna till dig som vore det en frasig fralla till frukost som kommer flygande. Och du, det som är bättre än frallan är att nyheterna  – de som du ännu inte har sett eller läst – ligger kvar. De är lätta att hitta när du har en stund för läsning om arbetsplatsens utmaningar och utvecklingsmöjligheter, den personliga utvecklingen och vad som är på gång nu och framåt.

/Carin Coach

Ps. Är du mer nyfiken på vårt branschförbund, ICF Sweden så klicka här!

Sven-Ingvars´Sommar och Sol!

IMG_8283[1]

Hej därute! Har du sommar hos dig? Tänk, vi har fått det här även om termometern pendlar mellan 9 – 14 grader plus. Det är kallt – men i  torsdags kom den inre Sommar-Solen till Säffle. Sven-Ingvars invigde Torgfesten med en legendarisk spelning. Hela torget gungade och jag trodde att tälttaket skulle lyfta!

Jag bloggade om det här (klicka här)- försökte – direkt där på natta, men upplevelsen var så magnifik att jag blev nästan stum. Att på nära håll få uppleva professionella artister är något alldeles extra. Tänk så mycket positiv energi som strömmar genom luften, så mycket känslor av glädje och härlighet som böljar fram och tillbaka genom luften!

Idag vill jag lyfta på hatten för Sven-Erik Magnusson, sångare i Sven-Ingvars sedan 59 år. Tänk att få höra hans röst, känna hans publikkontakt, uppleva hans samspel med sonen, Oscar Magnusson, gitarristen som kallas Örebroar´n, Tommy på klaviatur – ja hela bandet! Det är så mycket jag vill hylla, niga för och belysa: Den långa karriären, rösten, energin, glädjen, gitarren, tajmingen, val av låtar, stegringen av energi och de eleganta övergångarna och geniala mellansnacket. Så nära och så kärt! (som vi skulle sagt i Skåne). Önskar jag stått närmre så jag fått bättre foto. Jag har valt ut ett av mina kort som visar spelglädjen!

Kära Brudar – (mina vänner sen 100 år): Åhh, om ni varit med! Miss B, Anki, Ginger Rogers, Kvinna Född, Vonssan – ja hela gänget! Ni hade älskat det och som ni sjungit! Det var som en äkta Värmlänning sa: ”Det blir inte sommar på riktigt förrän jag hört Sven-Erik sjunga med Sven-Ingvars!”

/Carin Coach 🙂

#blogg100

Vänliga veckan – Nu kör vi!

Hej i kvällen! Hur är läget? Har du upptäckt att det är Vänliga Veckan? Är det någon som har gjort något snällt, hyggligt eller bara fyrat av ett leende? Heter det så, fyra av ett leende… får nog Googla på det.

I dagens NWT läste jag om Vänliga Veckan och fick lära mig nya saker. Visste du att eldsjälen Harry Lindquist grundade den 1946? Att det gäller i trafiken, på arbetet och i hemmet och /…/ Läkarmissionen … Läs hela uppslaget här, klicka på artiklarna som har så mycket positivt i sig!

Odla ditt vänliga jag, så är en av rubrikerna och Läkarmissionen utmanar i 9 olika steg. Nu tänkte jag att vi ska följa upp de där stegen, dag för dag – Hur goá ska vi inte vaaa när Valentine infaller 14 februari – lagom till Rally- yran är i Värmland! Det kommer bara bulta av positiv energi, eller hur!!! 😀 Nu kör vi!

Läkarmissionens första utmaning i Vänliga veckan:

 1. Kärleks-bomba: Säg något snällt till någon på nätet eller IRL (in real life).

Och här fyller jag på med några frågor (ja du vet coachen är igång):

 • Vad händer hos den som du bemöter positivt?
 • Vad händer i dig?
 • Hur blir er kommunikation?
IMG_4917[1]

Tänk hur glad man blir av en enda tulpan!

 /Carin Coach 🙂

#blogg100 #lovelife

Skönhet mellan raderna…

Hej sköning! Hur har du det? Bra hoppas jag…undrar vad du är nyfiken på att läsa om här i bloggen. Jag hade en lite halvsnitsig fråge – spalt till dig – men hör och häpna (skämt!) så lyckades jag fibbla bort den. Det har inte varit läge att fixa fram den igen – tar tid och med lite flyt så har jag något nytt på G här i bloggen.

Jag gillar att möta, bemöta mörker, och visset väder med färg! Du kan läsa Angelica Hellgrens sköna artikel där hon utsåg mig till Månadens Modeikon för ett par år sedan. Hon väckte fullt med insikter inom mig med sina frågor – det var jättekul att få vara den som berättade (som omväxling). Annars är det jag som ställer öppna frågor och lyssnar.

När du läser min blogg gissar jag att du ser bilder, färger och jag är så nyfiken på vad du läser ”mellan raderna”. Tänk, när jag var liten – och de sa så där: ”läsa mellan raderna”? Vad är det? Där är det ju tomt, tänkte jag med min då 7,5 – åriga hjärna -som var konkret tänkande. Jag skriver mycket om det som jag gillar, konst, musik, skönhet och ibland så nämner jag om mitt arbete, coachmöten och du får lite exempel. Det ser kanske ut som jag njuter för hela slanten! Du har rätt igen!!! Det gör jag för jag njuter av både arbete & vila och kombinerar de här två.

På sista tiden har det varit späckat med vernissager och musikupplevelser. I söndags njöt vi av Johanna Magnussons art, Jag har haft förmånen att följa henne under några år och det är så spännande. Nu vill jag överlämna ordet till Johanna. Urval av hennes tavlor, målningar på skiffer, foton och hela vernissaget vilar som en film i minnet.

Kära Johanna och Kära du som läser. Det var inte meningen att jag skulle blogga ”ordentligt” – ja, med namn på verken och så där… Alltså blir det ett bildregn av det som min telefon fångade in. Ah, vad detta gett inspiration!

IMG_3717[1]

Konstnärinnan själv, här står Johanna och säger Välkommen! Det doftar av varm glögg och pepparkakor.

 IMG_3719[1]

IMG_3723[1]

Fyra spännande ansikten på skiffer och i nästa rum fanns unerbara foton…IMG_3725[1]

IMG_3727[1]

IMG_3743[1]

Så här uppfylld av energi var jag när vi for hem och stannade till vid den mysiga badplatsen, som vi talade om. Tack och Kram!

 

/Carin Coach :)

#blogg100 #lovelife

Tack Ingela och älskade munk!

Hej Sköning och Hej Kära Ingela på blixtvisit från Orienten! I fredags var jag på förhandsvisning på Galleri Bergman och fick se bilderna live, de som jag sett flimra förbi på Facebook. Jag fick se den där tavlan med det som jag trott var en kvinna i röd kappa i busy stadsmiljö – det visade sig vara en munk insvept i sitt färgstarka plagg.

Den där föreställningen (min) skulle jag gärna utreda mer, men i stället ska du få se delar av Ingela Johanssons bilder sedda genom min lins (telefon) he, he. Igår stod jag på huvudet bland pärmar och papper och hann inte lägga upp fotona. Det samlar sig mycket när man på kort tid skriver tre böcker och där kommer Ingela Johansson in i bilden vi samarbetade för tre år sedan. Hon var med i begynnelsen och illustrerade min första coachbok JA-lagen, designade anteckningsböckerna, de vita och graftigrå, som i mina coachbokpaket kallas för: Min bok. Hon gjorde också de fina bokmärkena till och designade T-shirten som jag bar på Bok&Biblioteksmässan i Göteborg 2011.

IMG_3672[1]

Här står vi, ungefär som vi satt (för 2 år sedan) innan Ingela for iväg till Singapore, hittar inte det fotot nu. På tavlan ser du munken, rörelserna och fotarbetet där på gatan… Jag valde choklad i stället för blomma (svårt på flygplan – Ingela ska iväg igen) och något rött för att hylla Ingelas art med dessa ljuvliga, glada färgklickar som ständigt dyker upp i hennes konst.

IMG_3675[1]

Detalj ur Ingela Johanssons tavla, fotograferat 21 nov 2014. Alla bilderna här är från samma tillfälle, på Galleri Bergman i Karlstad.

IMG_3676[1]

Här känns både regnet, stänket och nattens värme för mig – vad upplever du?

IMG_3677[1]

Detalj ur bild. Den här målningen tror jag är skapad ett stenkast från det ställe där Ingela och jag hade vårt avskedsfika i centrala Karlstad 2012. Ska leta mer efter det fotot.

IMG_3678[1]

Jag hör ljudet från mopparna, det är fler i hela tavlan – Det var Angelica Hellgren som uppmärksammade mig på just den här bilden. Tänk, mannen i vitt – han i mitten – började röra på sig när jag tog fotot. Ingela & jag skrattade gott åt spegeleffekten i glaset, vimlet i bilden och i lokalen (galleriet) som blev en liten film där på fredagskvällen i novembers gråskala.

IMG_3679[1]

Del av tavla – Åh min älskade munk!

 

Nu hoppas jag att vi ses snabbare än inom 2 år, Ingela – det här var så snabbt, så härligt och som en droppe i havet!

/Carin Coach 🙂

#blogg100 #lovelife

Svar på Fredagsfrågan – finally! Jantelagen mm.

Hej där Sköning! Lite extra hej till Underbara Ulrica inreder, som ställde Fredagsfrågan vars svar kommer först nu! Det kom en helg emellan och ett #val2014 som går till historien.

När jag skrollar genom sociala medier så är det som om musten har gått ur folk och det är en annan känsla i bildspråk och kommentarer. Hur var det före valet och hur är det efter valet? Vilken är skillnaden? Jag ställde frågor här i bloggen och hur ska vi tolka det svar som människor format genom sina val? Det är en större fråga.

Innan vi svänger in på Ulricas Fredagsfråga till mig så vill jag lyfta ett perspektiv som Bisonblog gett mig. Det är som om Fredrik Wass gör det igen – med sin klarsyn lyfter han på ett stort lock till en bubblande gryta – Vem har kontroll över våra digitala närvaro och hur? Var tog de frågorna vägen i valdebatten? Fredrik lyfter blicken så elegant att det känns som ett ljus går upp inom mig!?

Det är så skönt att vakna ur sin Törnrosasömn, och inse: Det har aldrig varit viktigare att värna om demokratin.

Kära Du! Det blir långt idag – jag vet – hänger du med till slutet? Om inte – så hoppa till slutet – där står 1 viktigt delsvar på frågan. Jag har ju lovat att svara på Fredagsfrågan, så nu kopierar jag in Ulricas fråga den är kort och koncis:

Hur bemöter man jantelagen på bästa sätt?

Du ska få lite bakgrund  också – jag kopierar in kontexten (kursiverad, centrerad), och sedan kommer mitt svar, är du kvar? He he… Roligt att du läser!

Ja, som ni kanske har märkt så korsbloggar jag och Carin Coach varje helg! det är toppen roligt och spännande tycker vi i alla fall! Och idag (igår ;-) ) så är det min tur att ställa en klurig fråga till Carin. Och jag börjar så här: Jag följer några bloggar som drivs av framgångsrika kvinnor, de är snygga och smarta och jag blir inspirerad av att läsa. Man får tips och idéer och jag är själv alltid intresserad av att prova nya saker och att utvecklas! Men solen har en baksida :-( Dessa kvinnor blir ofta utsatta för sk nättroll som ger elaka kommentarer mm och vi andra som läser som inte är lagda åt det hållet ser ju klart och tydligt att det ofta handlar om avundsjuka den kända svenska avundsjukan!! JANTELAGEN!!! finns det något mer osexigt? Carin jag vet ju att du skrivit hela 3 böcker på kort tid!! (vem mer än du lyckas med det!! :-) ) och att ett ämne som berörs är just JANTELAGEN så jag anser att du är expert på detta! Så min fråga från  mig och säkert alla andra som utsätts för denna ”lag” är idag kort och gått: Hur bemöter man jantelagen på bästa sätt?

Kära Ulrica! Tack för din fråga. Jag har skrivit en coachbok om det här med syftet att läsaren ska kunna coacha sig själv bort från Jantelagen. Det började med mina glada ögon, som Kjell Enhager säger. Jag blev så nyfiken på vad det finns för positivt i Jantelagen, som många uppfattar som en olustig, krypande och hämmande abstrakt känsla. Rena faktalänkar om Jantelagen lägger jag längst ner så du kan klicka på dem när du läst min text, låta informationen blanda sig inom dig så du får tänka själv.

Upplever man en känsla så finns där något, oavsett laddning på känslan (plus eller minus). Här skulle jag gärna utveckla men det blir för långt. Du får ställa ny fråga om det goá Ulrica. Alltså upplevelsen kan finnas där, samtidigt som själva Jantelagen, den finns inte! Det är ett fenomen som uppstår i sociala sammanhang mellan och inom individer. Många unga personer har aldrig hört talas om den.

För mig var paradoxen i fenomenet så attraktivt att nyfikenheten drev på och på baksidan av min första bok i Coachtrilogin står det:

/…/ ” Vad händer när Jantelagens negativa energi söker sig till sin positiva motpol och vi skapar rum för JA-lagen?” /…/

För att syna Jantelagen i sömmarna och nosa upp det positiva i den så krängde jag den ut och in. Då föll tre bokstäver bort – n,t,e – och kvar blev JA-lagen, med andemeningen att säga JA till det positiva i livet, till lärandet, till utvecklingen hos andra och hos dig själv. Där  du kan coacha dig själv framåt genom böckerna.

Vad hittade jag? I JA-lagen, kapitel 4 står det sid 64 – 79  Massor av negativt – och den insikten är positiv när man upptäcker att här finns massor att lära sig av, bara att hacka i sig, knapra på och träna. Insikten leder till nästa steg – medvetet val och träning i att förhålla sig till sig själv, andra och kunna sortera i det som kommer.

Ibland har jag tänkt så här Ulrica – det finns så kallat framgångsrika människor som verkar har sitt jag och sin identitet bevarad – undrar om de har en särskild gen som står emot eländet:

 • oförmåga, grönsvart avund, sunkiga energier sprungna ur rädsla och ångest. I boken ställer jag frågorna om hur vi, var och en kan arbeta med vår egen avundsjuka, ofullkomlighet, svaghet och vidare i kapitel 5 om vår rädsla.
 • Vad händer när vi börjar leva våra liv kärleksfullt – på riktigt? Finn Fem Fint – i stället för att leta fel. Låta sig inspireras, glädjas, finna kraft och lust i samverkan, i samarbete. Bejaka andras framgång!
 • Mina utgångspunkter är www – win win win – samarbeta, dela ge – jobba mot ett högre syfte, ett gemensamt mål, hjälp jaget att lyfta sig förbi egot. Våga lita på att äkta vara – alltid är äkta – oavsett vad som står runtomkring.

Jag hittade massor av positivt i det negativa – det glittrar i ögonen när jag tänker på det Ulrica- och hur det ledde vidare till nästa bok: PLUSPOLEN. Nu kommer den tredje coachboken, och det känns som en krona på verket. Klicka här för att se omslagsbilden – den talar som av sig själv. Bildformatet är för stort för bloggen.

Ja- a, kära Ulrica! Det här blir ett ultra-långt svar! 🙂 Det har tagit mig tre böcker att utforska mekanismerna – alltså skapa en konkret verktygslåda med knep efter knep för att komma åt de stoppande krafterna – energier som hindrar utvecklingen. Det är alltså ett stigande utvecklingstema böckerna igenom där du på individplanet coachar dig själv, lär dig mer om dig själv och hur du kan välja ditt eget agerande. Det här jobbar vi med i GRÖNT KORT.

Tänk en så enkel sak som att vägra snacka skit om andra. Tala direkt med den det gäller om något har gått fel.

IMG_3139[1]

Här står ”jag ” (styvmorsviolen) i kvällssolen med maskrosor som grannblomma. Vi lever här – sida vid sida både före och efter #valdagen 2014 – när fotot togs.

Författaren och bakgrunden till Jantelagen.

En Facebooksida i ämnet

Ännu ett forum om Jantelagen

Och det som räknas i slutändan av allt det här är hur vi faktiskt agerar och gör, på riktigt. Det tycker jag är så spännande, riktigt spännande!

/Carin Coach 🙂

#blogg100 #lovelife Ps. imorgon blir det kort blogg, he he 🙂

 

Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Rikedom 25 Jul
Desktop