#framtid | Carin Coach | bloggar.nwt.se
Carin Coach
Etikett. #framtid

Konst med action i Säffle, Eka Acosta

Älgen, Eka Acosta, Oscar Magnusson och Katarina Kristoffersson, kulturchef, Säffle kommunI går (läs da´n före Lucia) var det fest på Säffle Bibliotek. Den rosa älgen fick möta allmänheten och se dagens ljus. 

Önskar jag varit mer på alerten, spelat in talen av Oscar Magnusson, konstnärlig ledare i mitten på fotot ovan, och Kulturchef Katarina Kristoffersson, som håller i den orange täckelsen. De berättade spännande saker om bakgrunden till projektet.

Här sitter jag på tåget mot Stockholm i tidig luciamorgon (blogginlägget fastnade på vägen upptäckte jag häromdagen). Ville så gärna dela med mig av bildregnet och nyfikenheten på älgens transparens, färgen, färgvalet. Hann prata lite med konstnären, Eka Acosta

Klädde mig för att hylla konstverket och min man (som höll i kameran) sa när jag dansade runt där hemma: Ja, det är du och älgen! 😁 He, he!

Nu vill jag veta mer om tankarna bakom, formen, transparensen … Hoppas du blir nyfiken. Det finns pingviner, en apa, en and … utplacerade inom gångavstånd på olika ställen i Säffle stad, Sveriges yngsta.

Allt medan jag spanar ut genom tågrutan i det som liknar ett gammaldags handritat julkort med granar tyngda av vit kristyrsnö. Hoppas att älgarna bär sina luciakronor långt inne i skogen och att vi alla får en fin luciadag 2017.

Tack Säffle Kommun för att ni satsar på konst som sprider ljus och glädje. Vi tar till exempel alltid med våra gäster på turné i stan och visar ”Säffles Zoo”, muralmålningarna och så ut till vattnet… Det slutar alltid med ett tillbakalutat: Wow!

✨🌟🙏🌟✨

/Carin Coach

Ps. Även om blogginlägget suttit fast – så hoppas jag att det kommer i rätt tid för dig som har utrymme att läsa, så här på tredje advent.

Detaljer …

Hej på söndagsaftonen! En ny vecka börjar snart och jag förbereder något nytt så häng på bloggen här!

Nu kommer en illustration till dagens rubrik.

   

Här är tre foton av samma motiv. Vilket gillar du bäst? Du behöver inte svara mig, bli bara nyfiken på hur du kommer fram till vilket foto du gillar bäst… Illustrationen är alltså bara ett enkelt exempel och …

Där har du en av alla snillrika tekniker som professionell coaching erbjuder. Chansen att medvetet välja. Det kan gälla ett beteende, ett vägval som genom noggrann analys visar sig stämma bäst (för individen, teamet, organisationen). För att få fram det viktigaste så behöver man hjälp att sortera, spegla och ibland fiska upp det som inte syns så lätt. Det är häpnandsväckande hur ofta man nonchalerar små och viktiga detaljer. Detaljer som gör att en hel process kan flyta smidigt, när man blivit medveten om det som gör skillnad.

Kruxet är att veta HUR dessa detaljer ska hanteras, kombineras och värderas. Det är unikt för varje sammanhang och det är därför det behövs välutbildade och professionella coacher. I coacharbetet får klienten syn på olika valmöjligheter och kan medvetet och enkelt välja riktning som leder mot målet.

Det är både kul, coolt och befriande! Håll utkik vilka möjligheter som dyker upp för dig i bloggen här!

/Carin Coach 😀 Ha nu en härlig söndagskväll! 

#blogg100 #lovelife #livelife


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop