Carin Coach
Etikett. #fashion

Underbar Coaching idag på Råsa …

#blogg100 gör att jag skriver ikväll. Kvällen har lagt sig, allt det rosa har åkt av och här sitter jag uppflugen i soffan och njuter 🎀Hade slagit in både mig själv och mina bokpaket med rosett idag och gissa vad många komplimanger jag fick! Tänk så generösa kvinnor jag möter. Det är helt otroligt vad fina saker de säger, bara så där och i förbifarten.

Dagens Coaching och Modevisningen var allra roligast. Kanske berättar jag lite om eventet, en egen programpunkt på mässan: Min Nya Stil o vilka övningar vi gjorde inom coachingen, i morgon. Det kan dyka upp annat och då ska du veta att övningar  med de ofattbart seriösa rubrikerna som; Tårtan, Kalle Anka, Glaset och Flygplanet gjorde susen på den korta tid vi hade.

Gissa om vi hade kul!? Vad är det för kraft som är förpackad i dessa coachtekniker?  Det är lika häftigt varje gång! 👍 Jag förundras ständigt trots att jag dagligen sysslar med det här. Hoppas att du ska få chansen att testa. Tills vi hörs igen:

Önskar dig en skön helg!

/Carin Coach 

Vad gör du nästa lördag?

unnamed

Foto: Anders Hanson, NWT. Bilden tagen i NWT-huset vackra miljö.

Hej i lördagskvällen!

Om jag vore i dina kläder så skulle jag satsa på att besöka Säffle nästa lördag. Det är Bokmässa på biblioteket och trevligare möten får man leta efter. Det är något såå speciellt med stämningen här – den ska upplevas inifrån. Jag har sagt det förut och jag säger det igen.

Här fäller jag ut kjolen på min klänning, som i sig är en hel historia. Den är beskriven i min tredje bok som heter Kommande natt… Kanske tar jag på mig klänningen i år igen – na-aa vet inte? Det får vi se på lördag. Hoppas vi ses! Jag tar med mig alla tre böckerna och mina brickor som finns i samma mönster. Du vet på mässor är det oftast kalaserbjudanden!

Klicka på länken till Säffle Bokmässa Biblioteket kl 10:00 – 16:00 Välkomna!
Säger jag, en av utställarna på entréplan.

/Carin Coach 🙂

Ps. Klicka på mitt namn om du vill läsa mer om mina tre böcker i Coachtrilogin, med förord av ingen mindre än Säfflebördiga och helt underbara, Tina Thörner!

 

Julianor med anor från 1600-talet! Mässa i Borgvik, Grums

Snygg jobbat tjejer! Idag blev det bronsbrallorna på eftersom jag är Bronssponsor till dagens lyckade mässa i Kvarnen i Borgvik. Affärsnätverket, Julianorna hade 5-årsjubileum.  Jätte härlig känsla – massor av kontakter, nätverkande och business! Kolla vad nwt skrev här!

Det blir inte mycket skrivet idag – för middagen stundar här – bilderna får tala för sig själva om mode, håruppsättningar, och den sköna känslan av ljusa kvinnoröster vid Borgviksdammens brus: Så vackert!

IMG_9693[1]

Klippoteket & Co skapade en sagolik festkänsla med tjejerna som gick modell på modevisningen. Vi fick se ”live” när skönheterna sminkades och fixades mitt på mässgolvet.

IMG_9691[1]

”När skönheten kom till byn” Johanna Magnusson guidade oss om den ursprungliga Julia… från 1700-talet och tog plats i en modern kärra! Strålande och mycket intressant historia. Jag vill höra mer om den vid Ljusfesten i Borgvik. Hur hon fullföljde bygget av kyrkan och…

IMG_9679[1]

Hittade en leopardblus och smet bakom scenen och provade bums! Gick runt som rörlig ”spontan-modell” för Erixons Fashion på Sveagatan 89 i Grums. Alla – ja många i alla fall – kommenterade, sa wow och påminde mig om att lapparna hängde kvar på ryggen. Yes – det är med flit – så ni hittar till Grums och det goa´Julianorna, folket där! Toppen!

När har ni nästa Mässa? Nästa Event? Snyggt jobbat!

/Carin Coach, stolt bronssponsor.

Min webb byggs om så fint, titta in på mitt företags Facebook sida, så länge.

Blir jätteglad och sätter stort värd på din ”gilla”.

Australienbesök At my HOUSE! i närheten av Liljedal

#Sommarbloggs- Hej!  Gör som jag gjorde – sväng av vid Liljedal och upptäck ”Smycket”, den delikata butiken fylld av design och känsla och där du fikar med sjöutsikt! At My HOUSE har öppet hela sommaren. Ring i förväg om ni är många som vill fika och handla vackra presenter o inredning, kanske ett plagg?  Man behöver inte ringa, men det skulle jag göra!

Har hört talas om att det bjuds på hembakt nu i sommar!  Kolla in öppettiderna och ge dig själv den här upplevelsen!  Klicka här för din utflykt! 

När jag var där dök det upp fyra Australiensare i en hyrbil. Jag fick en känsla av att deras upplevelse lagrades i ett speciellt minne. Du vet den där spännande avstickaren från stora vägen med skylten om kaffe, ner till det natursköna Haget – där skogen öppnar sig ner mot sjön.

Nu blir det bildregn för dessa vackra inredningssaker talar sitt eget språk. Så mycket fint på liten yta  – underbart att gå ut på gräset och ”smälta”, fika lite och gå in igen och välja ut det jag fastnade för. Så gjorde jag. Perfekta presenter och nu vet jag vart jag ska åka! Här finns säkra kort och alltid något som passar – från ett underbart urval. Vilken känsla! Det här är så mycket mer än en presentbutik – den ska upplevas! 

”Våra Australiensare” (son och girlfriend) hade precis flugit till Melbourne så vi fick mycket att prata om ”hyrbilen” och jag och du, om folk från andra sidan jorden hittar denna oas – så hittar du till At My HOUSE! 😃 

Du kanske följer min andra blogg och vet att det händer en massa roligt i västra Värmland här i ”Sven- Ingvars-land” …

GLAD SOMMAR! At My HOUSE!

/Carin Coach

#blogg 100 #lovelife

Fabulous Friday!

Hej härlighet! Så känns hela fredagen här…

Vad som kommer ut av all dagens kreativitet… du kommer att få höra…längre fram!

Blommorna här, energin i den blåa färgen uttrycker känslan jättebra. Startade med möte tidigt i morse, som följt med möte, på möte och lunchmöte med sjöutsikt och telefonmöte och vips har hela dagen nästan gått…och bastun är på gång här, nu när ”is-tiden” återvänt, som en störtskön Stockholmare sa när vi möttes häromdagen.

Igår lovade jag visst att visa den fina VårRuset – tröjan så det blir en selfie. Jag minns Blossoms kloka S (smidighet, styrka …) och den ljuvliga Yogan vi hade tillsammans med lika ljuvliga Camilla, på gräset efter våra 5 km. Ahhh, vad härligt så lyckat #VårRus i Karlstad och stolt kan jag berätta att en av bloggkollegorna här på NWT, Arbete&Ekonomi vann hela rasket! En hisnande snabb tid – som en vind sprang hon, Linda Take: Grattis Linda! 😀 Wow!

Den här T- shirten med texten 5 k för att jag kan är en bra inspirationskälla. Den blir grym till jeans i sommar och på tok för snygg för att träna i

Ha nu en skön fredagskväll och hänryckt Pingst! Bastun kallar…

/Carin Coach 😀

#blogg100 #lovelife #livelife

Stockholms skönhet

Här kommer ett litet bildregn från pauser i min jobbresa och så mycket #beauty som lockar ögat.

Som en hängande trädgård på riktigt

Torkade kappan i spöregnet på Vallhallabageriet igår eftermiddag. Kardemummabullarna går inte av för hackor…

Virtuellt Bloggcafe på G, va e de? Kolla in www.carincoach.se

Det här mönstret känner jag igen…

Skönheter hämtade från Hötorget

Var finns skönheten? Alltså vad är det vi tycker är fint, vackert, skönt för ögat? Vi får se vad jag  kommer att ta upp när mitt virtuella Bloggcafe öppnar… Spana in vad som händer hos Carin Coach

Ha det!

/CC 🙂

#blogg100 #lovelife

Vilken pinne?

Hej i sena vårkvällen! Vad är det för pinne? Har du kommit på nå´t? Igår skojade jag lite och berättade om att jag har något på gång, på G. Sen spann det iväg och du skulle få gissa lite. Det blev en liten associationslek. I min professionella coaching använder vi den mentala kraften, tekniken och förmågan i flera olika sammanhang. Det handlar bland annat om att kunna, våga och vilja träna sina mentala muskler, sin mentala spänst och hur den kan hjälpa en individ, en chef, en organisation att nå sina mål.

Vad behöver man kunna för att få till det där då? Det berättar jag mer om i morgon. Nu blir det en halvselfie, med hjälp av spegeln, hemkommen från jobb, trädgårdsklädd med längtan ut till blommorna där ute!

Halvselfie- lite hjälp av spegeln där!

Ser att jag nästan matchar blommorna med min dotters gamla brallor som hon fått av en kompis!

Ännu en blå nyans att njuta av…

/Carin Coach 😀

#blogg100 #lovelife #livelife

 

Nu brudar…

Hej Snygging! Nu är det grejor på gång…

Hoppla hej, i morgon blir det lite mer info om det här…

Ska du kolla på Let´s Dance tro? Jag är gjuten!

Vi ses!

/Carin Coach 😀

#blogg100 #lovelife #livelife

DJ tog priset!

Hej Sköning! Så här läckert såg det ut igår kväll!

DJ och Chefredaktör, Solveig Voice (ST) rockar loss på Stora Torget i Säffle.

Alltså dagarna bara dansar iväg och just nu sitter jag och kollar på Let´s Dance! Ett av mina favoritprogram – jag älskar att dansa! Igår ville jag vara ”överallt” – alltså helst ville jag stå kvar och rocka och dansa på torget, men samtidigt… Tjejkväll och shopping…

Här är en Goodie Bag från kvällen och fler foton blev det inte… Helt uppslukad av alla läckra kläder och sköna samtal med folk som var i rörelse överallt.

Givetvis kutade vi gata upp och gata ner och spanade i alla butiker! Ja, nästan alla – vi hann inte riktigt, vi stannade och upplevde så mycket trevligt, shoppade så klart och dök in hos Tandläkaren som bjöd på både vernissage och smörgåstårta… Ja, här är det så kreativt så att känslan är att det växer i varenda buske!

Hm… undrar om det här är en begynnande trend… känsla, music, konst, kreativitet, mode, skönhet… Det här ska jag spana in! Och Chefredaktören för Säffle Tidningen (ST), Solveig Voice, tog hem mitt första pris då hon bjöd på så otroligt sköna och ”tjejiga” låtar i 3 tim med mixerbord och hela paketet på Stora Torgets uppbyggda scen.

Wow Säffle, Wow!

/Carin Coach 🙂

#blogg100 #lovelife

#Blogg100 har kört igång igen!

Hej där sköning! Hoppla hej! Eventet #Blogg100 har kört igång för var det fjärde gången!? Jag läste häromdagen och här kan du läsa, klicka och spana in bakgrunden.

Om du inte vill klicka och dona så kan jag berätta att det är den härlige ”Medie-Mannen” – (mitt eget ord) Fredrik Wass, som med sin demokratiska, transparenta, samhällsmedvetna inställning dragit igång det här som en rolig grej.

Det går ut på att (orka) blogga dagligen, hundra dagar i rad. That´s it. Till det här hör en Facebook grupp och att vi som är med kan hashtagga på Twitter, Instagram – ja andra sociala medier. När hundra dagar har gått så har vi samlats i Stockholm, ett helt stort gäng- eller färre. I förr fjol stod Ebba von Sydow på scen och berättade om sin blogg. I fjol stod jag på scen och berättade lite om mina erfarenheter.

Det som började med 100 dagar blev raskt 2 år. ”Så kan det gå”, som Curt Vonnegut skrev i romanen Slakthus 5.

Jag skulle lägga in lite roliga bilder från det här – men nu är det lite brådis här med middag så det får komma i morgon!

Vi pyntar med en blomma så länge!

IMG_5165[1]

/Carin Coach 🙂

#blogg100 #lovelife

Senaste inläggen.
Desktop