”Here I come baby!” | Carin Coach | bloggar.nwt.se
Carin Coach

”Here I come baby!”

Sjungom Studentens lyckliga dag… tonerna har klingat ut och lastbilsflaken är tömda och parkerade. Nu börjar det! Igår träffade jag den stipendiat som fått en timmes coaching och min coachtrilogi som Stipendium vid Thorén Business School. Häromdagen nämnde jag här i bloggen att det kanske blir ett kort referat om hur ”den ljusnande framtiden” ser ut. ”Here I come baby!” Så sammanfattade stipendiaten det hela med ett kraftfullt leende och under coachmötet stakades framtidsstegen ut av henne, hur hon vill designa stegen. Vägen dit, vad behövs under tiden, hur göra för att bli en ledare, en chef som är i sitt rätta element. Vad krävs av en chef? Hur ska ledarskapet se ut? Hur ska utvecklingen och kreativiteten hållas vid liv? Hur hitta det engagerade teamet som vill och som levererar? Axplock av frågorna och resultatet… Ja, det ska bli otroligt intressant att få följa resan – finnas som en talande spegel på kanten för denna talangfulla unga kvinna som sammanfattar coachmötet med: ”Here I come baby!”

Fotot här är från TBS i Sundsvall, när jag var där och föreläste om värdeorden: Mod, Kärlek, Passion.

/Carin Coach 🙂


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop