Det ska vi fira! | Carin Coach | bloggar.nwt.se
Carin Coach

Det ska vi fira!

Igår hade jag glädjen att få uppleva hockey live i Löfbergs arena, Karlstad. Det är något alldeles speciellt! Tänk att se alla fansen stå och studsa, höra jublet, känna stämningen. Det var en jubileumsmatch då anrika kafferosteriet Löfbergs firar 110 år som Familjeföretag i år.

IMG_0955[1]

 

Spelarna hade ”de gamla lila tröjorna” utan reklam på sig. Om du visste hur många idéer som föddes där i hallens energi. Fotot här är verkligen inget att ”skryta” med, men med hjälp av dig och din och min fantasi, så sätter vi fart på de stora vita flaggorna som vajade så vackert på ståplatsläktaren, eller hur!? Det blev 2-1 till Färjestad, som mötte Brynäs, en viktig match för Färjestad att vinna.

Hur ofta firar du saker? Det kan vara hemma eller på jobbet.

/Carin Coach 

#blogg100


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop