Carin Coach

Nyfiken på…

Hej i februarikvällen! Hej vad dagarna går fort – eller hur är det för dig? Jag undrar vad du är nyfiken på, och eftersom mitt yrke är professionell coaching så är det just det som jag syftar på:

Vad är du nyfiken på inom professionell coaching?

Min tanke är att samla in så mycket information jag hinner och kan, på relativt kort tid, och så startar jag en serie här i min NWT- blogg. Jag vill veta vad du undrar över – det kan vara vad som helst. Mejla mig eller skriv i kommentarsfältet.

Jag har mycket att göra och du kommer att få underhandsinformation om vad som är på gång i bloggserien. Tänkte få chansen att dela med mig av matnyttiga exempel, roligheter, små energikickar, lite smått och gott helt enkelt!

IMG_9067.JPG

Ahh, valde en bild som höjer min energi rejält! Ahh!

Tack för din input – Vad är du nyfiken på?

/Carin Coach

 

Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop