Stina Bergström (MP)

Valrörelsen har startat – med Alice !

Nu har valrörelsen dragit igång på allvar. Miljöpartiet i Värmland valde att göra det genom att bjuda in Alice Bha Khunke, vår gröna kultur- och demokratiminister. Det finns ju så mycket i Värmland som man vill visa för en sådan inspirerande minister. I söndags tog vi med henne till Berättarladan för att träffa Leif och Inger Stinnerbom och deras medarbetare på Västanå teater och se föreställningen Anna Svärd. Efter föreställningen sprang vi i samlad tropp till spegelsalen i Rottneros park och  invigningen av  kulturveckan i Sunne.

På måndagen besökte vi Alma Lööf och sedan bar det av till Arvika för att delta i deras spännande demokratiprojekt lett av Annika Lindqvist. Alice pratade bland annan med invandrare från olika delar av världen om det svenska valet. Och om rätten, och skyldigheten, att rösta i våra fria val.

Måndag kväll var vi i Almen i Karlstad där Alicesamtalade med Visklubben Hallens ordförande Mårten Ohlsson på scenen.

Innan Alice lämnade oss i går morse delade vi ut äpplen och flygblad till överraskade och glada tågresenärer.

Nu ser jag fram emot en intensiv och rolig valrörelse i Värmland. Med många debatter, resor runt i länet och besök av flera av våra gröna ministrar.


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop