Stina Bergström (MP)

Alliansen sviker miljön – Miljöpartiet presenterar klimatpaket

I dagens Värmlands Folkblad skriver jag om hur alliansen sviker miljön i årets budget.

”Sverige har Europas bästa ekonomi och vi har nu råd att investera för framtiden” sa  alliansens företrädare när de presenterade regeringens budget i Karlstad förra veckan. Vad Jan-Evert Rådhström (M) och Erik A Eriksson (C) inte berättade var att regeringen trots detta lägger en miljöbudget som är den lägsta på många år. Skrämmande!

Roligare och mer framtidsinriktat var då Åsa Romson och Per Bolunds presskonferans idag om Miljöpartiets klimatpaket – med en rad åtgärder som kommer att finnas med i Miljöpartiets skuggbudget. Vi sträcker ut handen till en regeringen som är ute på fel spår: Låt oss starta om klimatpolitiken – Miljöpartiet har förslagen – varsågoda!

.


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop